Kad matytumėte pilną svetainę, prašome įjungti JavaScript palaikymą.
Enable JavaScript in your browser to see this website.
Включите JavaScript в своем браузере, чтобы увидеть этот сайт.
Koszyk (0)
0
Twój koszyk jest pusty.
Iki nemokamo pristatymo Jums liko:50 PLN
Aktualizacja Koszyka
There is no possibility to buy specified quantity of product.

Inquire for bigger amount

Szukaj

0

lista

 
Zupy

Zupy

 

  • Zupa krem z białych i zielonych warzyw.
  • Zupa krem z dyni z grzankami.
  • Zupa krem z pieczonej papryki i pomidorów z grzanką czosnkową, bazylią i mozzarellą.
  • Rozgrzewająca zupa cebulowa z serowymi grzankami.
  • Zupa krem z pieczarek z pulpecikami mięsnymi.
  • Rosół z makaronem.
  • Rosół królewski z pulpecikami.
  • Rosół z kołdunami.
  • Zupa krem borowikowa z groszkiem ptysiowym.
  • Zupa krem brokułowa.
  • Zupa krem pieczarkowa z grzankami.
  • Zupa rybna z warzywami i pulpecikami.
  • Żurek z jajkiem i kremem chrzanowym oraz kiełbasą. 

 

Dania obiadowe

Danie obiadowe

 

  • Schab faszerowany z sosem borowikowym.
  • Karkówka duszona z morelami i śliwką.
  • Polędwiczki słodkie owijane boczkiem w towarzystwie sosu kurkowego.
  • Szwajcar drobiowy faszerowany serem i pieczarkami.
  • Rolada schabowa nadziewana mięsem drobiowym i pietruszką podawana z sosem śmietanowym z dodatkiem kolorowego pieprzu.
  • Roladki schabowe nadziewane.
  • De volaille drobiowy z masełkiem.
  • Gołąbki w sosie pieczarkowym lub pomidorowym.
  • Pierś indycza z sosem żurawinowym.
  • Filet z piersi kurczaka.
  • Filet z piersi kurczaka faszerowany kolorową papryką i cebulą wraz z sosem maślano-cytrynowym.
  • Roladki z kurczaka z farszem szpinakowym i fetą.
  • Rolada z indyka faszerowana pomidorami suszonymi i bazylią podawana z sosem kaparowym.
Dodatki do dań

Dodatki do dań:

 

  • Ziemniaki z wody z koperkiem.
  • Ziemniaki puree.
  • Ziemniaki opiekane w ziołach.
  • Ryż z warzywami.
  • Kasza gryczana.
  • Kasza jęczmienna ze śliwką.
  • Kluski śląskie.
  • Kopytka.
  • Frytki.
  • Szyszki ziemniaczane.
  • Warzywa z wody (kalafior, brokuł, marchewka).
  • Zestaw surówek (marchewka, kapusta biała, kapusta czerwona, kapusta pekińska, buraczki, mizeria i pomidory w śmietanie)
  • Sałatka wiosenna
Przystawki zimne

Przystawki zimne

 

  • Półmisek mięs pieczonych (schab, karczek, boczek, roladki z kurczaka, pasztet, karkówka nadziewana, schab nadziewany).
  • Schab po warszawsku z nadzieniem chrzanowym w galarecie.
  • Galantyna z kurczaka z sosem chrzanowym.
  • Schab pieczony ze śliwką w galarecie.
  • Pawie oko (filet z indyka nadziewany morelą i śliwką w kompozycji kolorowych, słonych galaretek podawany z sosem śliwkowo-morelowym) .
  • Rolada z łososia.
  • Pstrąg w galarecie.
  • Śledź w trzech smakach.
  • Ryba po grecku.
  • Ryba po węgiersku.
  • Ryba w otulinie brzoskwiniowo –paprykowo -cebulowej.
  • Wędlina.
  • Ryba po japońsku.
  • Jajka w sosie tatarskim.
  • Jajka faszerowane.
  • Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe.
  • Ruloniki z szynki nadziewane sałatką.
  • Szynka z pastą chrzanową w delikatnej galarecie.
  • Roladki z kurczaka w galarecie.
  • Paluszki drobiowe z dipami.
  • Muffinki mięsne.
  • Deska serów.
  • Jajka na sałatce.
  • Pomidorki z mozarella.
  • Pomidorki z sosem czosnkowym i żółtym serem.
  • Tortilla z kurczakiem lub szynką lub wegetariańska.
  • Kolorowe naleśniki (żółte, zielone) z łososiem.
  • Rolada serowa z kurczakiem i pieczarkami.
Sałatki

Sałatki

 

  • Sałatka grecka
  • Sałatka kalafiorowa (Kalafior, jajka, kukurydza, majonez)
  • Sałatka warstwowa (szynka, fasola czerwona, por, seler konserwowy, jaja, marchew, ser żółty, majonez)
  • Sałatka z rukolą (makaron, pomidorki koktajlowe, pomidory suszone, ser feta, ser mozarella, orzechy, sosy sałatkowe).
  • Sałatka z pieczarkami (pieczarko konserwowe, jajka, kukurydza, groszek, szczypiorek, majonez)
  • Sałatka tortellini ( tortellini, szynka, ogórek świeży, papryka, natka pietruszki, sos jogurtowo-majonezowo-czosnkowy)
  • Sałatka z tortellini w innej odsłonie (pierożki tortellini, ser pleśniowy niebieski, rukola, pomidory suszone, pomidorki koktajlowe, sos na bazie oleju z pomidorów suszonych)
  • Sałatka gyros (sałata lodowa, kurczak, ogórek, pomidor, papryka, sosy)
  • Sałatka brokułowa ( brokuły gotowane, warstwa sera feta, pomidorki koktajlowe, sos jogurtowo czosnkowy, migdały prażone)
  • Sałatka z selerem marynowanym (seler, kukurydza, ananas, słonecznik prażony, kurczak grillowany, sos majonezowy)
  • Sałatka kurczakowa ( kapusta pekińska, ananas, rodzynki, śliwka w occie, ogórek zielony, kurczak grillowany, sos majonezowy)
  • Sałatka z makaronem ryżowym ( kukurydza, szynka, szczypiorek, ogórek świeży, papryka, majonez)
  • Sałatka włoska ( mix sałat, pomidorki schery, cebula czerwona, mozarella, pestki dyni, kurczak w sezamie, sos włoski, ocet balsamino)
  • Sałatka z paluszkami krabowymi ( paluszki krabowe, ogórek, pomidor, seler naciowy, jajka, sos majonezowy)
  • Sałatka z selerem naciowym i żurawiną ( filet z kurczaka, seler naciowy, żurawina, koperek, szczypiorek, sos jogurtowo majonezowy).
  • Sałatka wielowarzywna ( marchew, groszek, ziemniaki, jajka, ogórek, kukurydza, jabłko, cebula).
  • Sałatka z burakiem marynowanym (mix sałat, pomidor, ogórek, boczek grillowany, pestki dyni, pestki słonecznika, burak, sos na bazie octu balsamicznego).
  • Sałatka z grillowaną papryką i kurczakiem (kurczak, papryka, mix sałat, pomarańcze, mango, czarny sezam, sos mango).
  • Sałatka z grillowanym serem halumi i szynką (ser halumi, szynka parmeńska, mix sałat, czarne oliwki, seler naciowy, arbuz, primerba bazyliowa).
  • Sałatka z wędzonym łososiem (łosoś, ananas, seler naciowy, sałata lodowa, pomidorki koktajlowe, kukurydza, melon, sos 1000 wysp).
Dania gorące

Dania gorące:

 

  • Zupa węgierska podawana z proziakiem.
  • Zupa meksykańska z serem żółtym.
  • Zupa strogonow.
  • Flaczki wołowo wieprzowe.
  • Forszmak z mięsem wieprzowym.
  • Forszmak z mięsem drobiowym.
  • Barszcz czerwony z krokietami lub pasztecikami.
  • Zupa borgacz.
  • Gulasz z dzika.
  • Polędwiczki słodkie z kurczaka z bagietką czosnkową.
  • Złocisty dorsz pieczony ze szpinakiem w asyście warzyw.
  • Kurczak pieczony z kolorowym ryżem i warzywami z wody.
  • Karkówka z morelami w sosie własnym z kopytkami.
  • Karczek pieczony w sosie myśliwskim z ziemniakami.
  • Gołąbki w sosie pieczarkowym lub pomidorowym.
  • Bigos z kiełbasą i grzybami.
  • Podudzia faszerowane pieczarkami z frytkami lub pączkami ziemniaczano-serowymi.
  • Filet zapiekany z pomidorem i mozarellą z kolorowym ryżem i surówką.
  • Schab faszerowany, kluski śląskie, czerwona kapusta.
  • Roladki drobiowe w sosie własnym.
  • Półmisek opiekanych pierogów.
  • Skrzydełka pieczone w sosie słodko pikantnym z frytkmi.
  • Tortilla z kurczakiem.
  • Ryba zapiekana z warzywami.
  • Ryba po grecku.
  • Żeberka pieczone.
  • Golonki pieczone.
  • Kaczki faszerowane.
  • Szaszłyki.
  • Eskalopki z kurczaka.
  • Zrazy z kaszą.
  • Półmisek gorących mięs.
  • Pieczona pierś z indyka z sosem.

 

Galaretki

Desery

 

  • Sernik z rosą
  • Szarlotka.
  • Rafaello.
  • Tarta z gruszkami.
  • Lody.
  • Galaretki
 
smart foreash
This site uses cookies. They can identify logged-in users, collect statistics, and help improve browsing experience for each visitor individually.
Learn more about our Privacy Policy
Agree Clear the cookies and exit